Η Ντρου Μπάριμορ αποκάλυψε ότι δεν χρειάζεται το σεξ -είχε να κάνει σεξ από το 2016- και θέλει μόνο αγάπη στη ζωή της.  Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε ότι μετά το διαζύγιό της από τον Will Kopelman δεν έχει κάνει σεξ και δεν χρειάζεται το σεξ.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η ίδια, το σεξ δεν σημαίνει αγάπη, σε αρκετές περιπτώσεις. Το ζευγάρι χώρισε το 2016. 

Η Ντρου αποκάλυψε ότι από το 2016 δεν ήταν σε θέση να έχει μια πιο.. «στενή» σχέση. «Είχα την τιμή και την ευχαρίστηση να δουλέψω πραγματικά με τον εαυτό μου και να μάθω τι είναι η γονική μέριμνα και πάλι κάτι για το οποίο δεν ήμουν ακριβώς ξεκάθαρη όταν μεγάλωνα και είχα πολλές μαθησιακές δυσκολίες», ανέφερε η ηθοποιός. 

Και συνέχισε: «Έχω εκφοβιστεί. Έχω θριαμβεύσει. Μου έχουν ζητήσει να εκπαιδευτώ με κάθε τρόπο που μπορώ. Απλά βρίσκομαι σε ένα εντελώς διαφορετικό σημείο της ζωής μου και ίσως στο εγγύς μέλλον να συνάψω σχέση, αλλά απλά δεν ήταν η προτεραιότητά μου».

Σύμφωνα με την ίδια, η προτεραιότητά της είναι τα παιδιά της, ωστόσο πιστεύει ότι κάποια μέρα θα βγει ξανά ραντεβού.

«Δεν είμαι ένα άτομο που χρειάζεται το σεξ και πρέπει να βγαίνω εκεί έξω και να ασχολούμαι με ανθρώπους σε αυτό το επίπεδο. Είμαι ένας άνθρωπος, που είναι βαθιά αφοσιωμένος στην προώθηση του τρόπου με τον οποίο τα νεαρά κορίτσια, οι κόρες μου και εγώ ως γυναίκα, υποτίθεται ότι πρέπει να λειτουργούν σε αυτόν τον κόσμο!». 

Πηγή: skai.gr