Ο Χρήστος Τσακίρης (Ι. Σβιτάιλο) καταφέρνει να το σκάσει, προκαλώντας οργή και φόβο στην Όλγα (Ζ. Δούκα) που ζητάει την προστασία του Άρη (Σ. Μιχαήλ), χωρίς φυσικά να του αποκαλύπτει τον λόγο. Ο Θωμάς (Σ. Τζώρτζογλου), σοκαρισμένος, μαθαίνει ότι ο Αλέξης (Γ. Κοσκορέλλος) ευθύνεται για τον θάνατο του φίλου του, όταν η Ελπίδα (Π. Βιτετζάκη) του ζητάει τη βοήθειά του, λέγοντας πως ο Στέφανος (Π. Σκαρμέας) εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και την εκβιάζει να μην τον χωρίσει, κρατώντας στοιχεία κατά του αδελφού της. Ο Θωμάς δέχεται με όρους και καταστρώνουν ένα σχέδιο, για να πάρουν κρυφά τα στοιχεία που φυλάει ο γιος του στο ιατρείο του.

Την ίδια στιγμή, ο Στέφανος επισκέπτεται στο ίδρυμα την Εύα Αργυρού (Μ. Ζορμπά), μία γυναίκα που δεν θυμάται τίποτα από το παρελθόν της και που ο Στέφανος φαίνεται να την συμπαθεί ιδιαίτερα. Η κόρη του Γιώργου, η Κατερίνα (Α.Μ. Ηλιάδου), καβγαδίζει με τον Βαγγέλη (Α. Δαβιλάς) γιατί θεωρεί ότι δεν της δίνει σημασία. Φεύγοντας κλαμένη από τον στάβλο, πέφτει πάνω στον Στέφανο, ο οποίος ανησυχεί που την βλέπει έτσι.

Ο Στέφανος της μιλάει με αληθινό ενδιαφέρον και η Κατερίνα νιώθει πολύ όμορφα με την επαφή τους. Εντωμεταξύ, η ξαφνική κατάπτωση του «Πειρατή», φέρνει ακόμα πιο κοντά τον Άρη με την Ελπίδα. Ο Άρης αποφασίζει να παρατήσει την εκδίκηση και να κοιτάξει το μέλλον του με την Ελπίδα. Ωστόσο, ένα μυστικό από το παρελθόν που έρχεται στην επιφάνεια, τα ανατρέπει πάλι όλα…

Σήμερα στις 18:50, στον ΣΚΑΪ.

#AgriaGi

instagram.com/agriagi_skaitv.gr/

Πηγή: skai.gr