Γιάννης Μπέζος: «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι λένε για εμένα, αρκεί να λένε σωστά το όνομά μου»


“Το τι θα πάρω στα σοβαρά το επιλέγω εγώ” ανέφερε ο Γιάννης Μπέζος.

Ο Γιάννης Μπέζος παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Δύο στη 1 και στην Έρη Βαρδάκη και μίλησε για το ότι επέλεξε να μην κάνει δημόσιες σχέσεις στην καριέρα του.

«Τα τελευταία χρόνια έχει παραγίνει. Αν ανοίξει κανείς τα περιοδικά θα δει ανθρώπους που είναι επιτυχημένοι εντός εισαγωγικών. Το πόσο επιτυχημένοι είναι, είναι συζητήσιμο. Η επιτυχία είναι πως το ορίζει ο καθένας. Δεν είμαι καθόλου κοσμικός, ούτε με ενδιαφέρουν αυτά. Έχω αρκετή προβολή και το βλέπω από το έργο μου, το οποίο είχε μόχθο, ρίσκο και τίμημα. Από τη στιγμή που αποφασίζεις να εκτεθείς, πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα. Δεν ενδιαφέρει καθόλου τι λένε για εμένα, αρκεί να λένε σωστά το όνομά μου. Το τι θα πάρω στα σοβαρά το επιλέγω εγώ.

Όχι τη φήμη, είμαι απόμακρος, το επιβεβαιώνω… Δεν αναλώθηκα στις ανοησίες γιατί οι δημόσιες σχέσεις στον καιρό μου ήταν πάρα πολύ δυνατές κυρίως μέσα από τα περιοδικά… Εμένα η αγωνία μου τότε ήταν να επιβιώσω σαν άνθρωπος στο θέατρο και στην τηλεόραση και το κατάφερα με πολύ μικρά και σταθερά βήματα χωρίς αυτά τα γύρω γύρω, τα οποία είναι ανοησίες. Δεν έχουν κανένα νόημα» είπε ο Γιάννης Μπέζος.

Πηγή: zappit.gr/