Για την απουσία της από τα τηλεοπτικά δρώμενα μίλησε η Σοφία Φαραζή. Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι κάποια στιγμή υπήρχαν δεύτερες σκέψεις για το αν θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται στον χώρο της υποκριτικής.

Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Φαραζή ανέφερε χαρακτηριστικά: «Επειδή είχα το θέατρο ένιωθα ότι ακόμα έχω την τέχνη μου. Μπορεί να μην ήμουν στην τηλεόραση, αλλά πήγαινα στις πρόβες και τις παραστάσεις, οπότε ήμουν καλυμμένη σε αυτό το κομμάτι. Πέρασα, όμως, μια φάση στη ζωή μου, τα τελευταία τέσσερα πέντε χρόνια, που δεν ήξερα αν ήθελα να είμαι σε αυτόν τον χώρο ή όχι. Αν ήθελα να συνεχίσω να είμαι ηθοποιός».

Όπως είπε η ίδια, δύο θάνατοι στο οικογενειακό της περιβάλλον την επηρέασαν και την έκαναν να αμφιταλαντευτεί για το κομμάτι της δουλειά της, αλλά κυρίως να κάνει μια εσωτερική αναζήτηση για το τι είναι αυτό που αγαπάει και τι πραγματικά θέλει. 

«Αυτό ξεκίνησε μετά την τελευταία παράσταση που έκανα, πριν από την πανδημία, από δύο θανάτους που υπήρξαν στην οικογένεια μας. Με επηρέασε πάρα πολύ. Κάπου δεν αισθανόμουν πολύ καλά με τον εαυτό μου, κάπου το έψαξα λίγο και όταν ψάχνεις βρίσκεις. Δεν ήξερα, για μια διετία, αν τελικά το αγαπάω αυτό».

Πηγή: skai.gr