Τζένη Θεωνά για Φώτη Σεργουλόπουλο: «Δεν ήρθα καθόλου σε δύσκολη θέση, ακούω το αίτημά του»


“Είμαι ανοιχτή σαν γονέας και σαν παρουσιάστρια και χάρηκα που έθεσε ο Φώτης το θέμα” σχολιάζει η Τζένη Θεωνά

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε η Τζένη Θεωνά. Η ηθοποιός ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το ζήτημα που προέκυψε, όταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος της ξεκαθάρισε on air ότι ο τίτλος της εκπομπής της στην ΕΡΤ νιώθει ότι δεν τον αφορά.

«Έχει γίνει πολλή συζήτηση γύρω από αυτό. Δεν ήρθα καθόλου σε δύσκολη θέση» δηλώνει η Τζένη Θεωνά και προσθέτει: «Σίγουρα η εκπομπή ξεκίνησε και ίσως αρχικά να απευθυνόταν περισσότερο στις γυναίκες. Ο τίτλος είναι «Μαμά δες», θα δεις πάρα πολλά πράγματα, και όχι «Μαμάδες». Άρα δεν αποκλείεται κανείς».

Για το ενδεχόμενο να γίνει κάποια αλλαγή στον τίτλο της εκπομπής στην πορεία της σεζόν, η ηθοποιός επισημαίνει: «Θα το σκεφτόμουν ειλικρινά. Ακούω πάρα πολύ το αίτημα ενός ανθρώπου που αισθάνεται ότι με αυτόν τον τίτλο δεν συμπεριλαμβάνεται. Είμαι ανοιχτή σαν γονέας και σαν παρουσιάστρια και χάρηκα που έθεσε και προβληματιστήκαμε».

Πώς βλέπει η Τζένη Θεωνά την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο και ποιο είναι το ενδεχόμενο να συνεργαστεί μαζί του στο μέλλον;

Η ηθοποιός απαντά: «Δεν θα έμπαινα σε ένα περιβάλλον που θα αισθανόμουν ότι δεν υπάρχει υγεία και σεβασμός. Όποιος και να επιστρέψει στο θέατρο, το θέατρο σίγουρα δεν θα επιστρέψει εκεί που ήταν. Έχω βρεθεί με συναδέλφους που υπήρξαν σκληροί, έχω πιεστεί, έχω αισθανθεί παραβίαση αλλά δεν έχει φτάσει στο δεδομένο της γενετήσιας αξιοπρέπειας».

Πηγή: zappit.gr/