Φλορίντα Πετρουτσέλι για Πρωινό και Λιάγκα: «Να πάω εκεί και να πω τι; Δεν μετανιώνω για την απόφασή μου»


«Μπορώ να πω ότι άλλαξα γνώμη για τον Γιώργο Λιάγκα γιατί τον είχα αλλιώς στο μυαλό μου», είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Στα παλιά της λημέρια γύρισε σήμερα η Φλορίντα Πετρουτσέλι, την οποία είδαμε να επιστρέφει στο πλατό της εκπομπής «Mega Καλημέρα». Λίγο πριν το φινάλε, η Φλορίντα κάθισε στον καναπέ και μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Κώστα Τσουρό για την απόφαση να μην πάει στο Πρωινό και στον Γιώργο Λιάγκα.

«Σηκώνομαι κατά τις 7 η ώρα και το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να ανάβω την τηλεόραση. Βλέπω πρώτα άλλα πράγματα και μετά βλέπω εσάς, πάντα στο MEGA. Τα συναισθήματά μου είναι περίεργα, από τη μία νιώθω ένα κενό, γιατί είναι μία δουλειά που αγαπώ πάρα πολύ, μία παρέα ωραία. Κάποιες στιγμές γίνεσαι και λίγο γραφικός, όταν ακούς κάποιον για παράδειγμα να λέει ότι “τους αγαπάω και τα λοιπά”, αλλά εγώ έτσι νιώθω», ανέφερε αρχικά η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι είπε στη συνέχεια: «Μου λείπετε γιατί σας νιώθω ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητάς μου. Καμιά φορά όταν χαζεύω στο youtube βλέπω κάτι βιντεάκια που “κλαίγαμε” από τα γέλια με πράγματα που είχαμε κάνει και λέω τι ωραία που είχαμε περάσει. Μου έκανε πολύ καλό όλο αυτό. Νιώθω μέσα από την παρουσία μου στην εκπομπή ότι ωρίμασα και πήγα ένα βήμα παρακάτω».

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι ανέφερε επίσης: «Έκανα ένα ραντεβού με τον Γιώργο Λιάγκα. Μπορώ να πω ότι άλλαξα γνώμη για τον Γιώργο γιατί τον είχα αλλιώς στο μυαλό μου. Όταν μίλησα μαζί του αναθεώρησα κάποια πράγματα, αλλά νιώθω ότι δεν ήταν αυτό που ήθελα για μένα. Από τη στιγμή που έφυγα από το MEGA Καλημέρα, από τη στιγμή που έχεις τον πήχη ψηλά, δεν μπορείς να κάνεις κάτι για το οποίο δεν είσαι σίγουρος απόλυτα.

Δεν ξέρω εάν το φοβήθηκα ή δεν ήμουν ακόμα έτοιμη. Κάναμε μία κουβέντα για να είμαστε μαζί στην εκπομπή αλλά δεν θεώρησα ότι ήταν η σωστή στιγμή για μένα ή το περιβάλλον σωστό. Όχι για τον Γιώργο, γιατί δεν θα μπορούσα να κάνω αυτό που πραγματικά ήθελα. Είναι μία εκπομπή στο μεγαλύτερο κομμάτι της ενημερωτική, εμένα η ενημέρωση δεν είναι και το καλύτερό μου, οπότε να πάω εκεί να πω τι; Τελικά πήρα αυτή την απόφαση και δεν τη μετανιώνω».

Πηγή: zappit.gr/