15 φιλόδοξες φωνές ανεβαίνουν την Κυριακή στις 21.00 στο stage των Blind Auditions του The Voice of Greece με ένα και μόνο στόχο, να γυρίσουν όχι μια, όχι δυο, ούτε τρεις αλλά τέσσερις κόκκινες καρέκλες κι έτσι να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Στο νέο επεισόδιο η ευρηματικότητα των coaches στη διεκδίκηση των ταλέντων ξεπερνά κάθε προηγούμενο αφού ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς γίνονται οι… The Voiceband για τη φωνή μίας διαγωνιζόμενης!

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν αφού στη σκηνή ανεβαίνουν και διαγωνίζονται μία Μολδαβή τραγουδίστρια που βρέθηκε μία ανάσα από την εκπροσώπηση της χώρας της στη Eurovision αλλά και ένας Κύπριος βιολιστής που συνόδεψε με το βιολί του στο γάμο τη γυναίκα που παντρεύτηκε ο αδελφός ενός από τους coaches το καλοκαίρι που μας πέρασε!

Το Voice αποτελεί ένα όνειρο ζωής για πολλούς καλλιτέχνες που θέλουν να δείξουν σε ένα ευρύτερο κοινό το ταλέντο τους για αυτό και διαγωνιζόμενοι που ατύχησαν στο παρελθόν επιστρέφουν σε αυτό για μία δεύτερη ευκαιρία. Κάποιοι έχουν αλλάξει μαλλιά, μουσικό ύφος, ακόμα και… όνομα! Υπάρχουν διαγωνιζόμενοι που μέχρι να γυρίσει έστω κι ένας coach την καρέκλα του δεν έχουν αποκαλύψει τη συμμετοχή τους… ούτε στη μαμά τους!

Η συνέχεια των blind auditions είναι συναρπαστική αυτή την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 21.00!

Δείτε χαρακτηριστικό απόσπασμα από το αυριανό επεισόδιο:

 

#TheVoiceGR 

FB    https://www.facebook.com/TheVoiceofGreece/

TW   https://twitter.com/TheVoiceofGreece/

IN    https://www.instagram.com/TheVoiceofGreece/

Πηγή: skai.gr